Stedene jeg har vært!

Det å filme til “Hva er det med ulven?” har vært en utrolig reise for en enkel bygutt som meg. Herlighet for noen naturopplevelser og menneskemøter jeg har hatt! Lista over steder jeg har vært er lang. For å nevne noen av stedene så langt; Østmarka utenfor Oslo hvor jeg har prøvd å spore ulv selv og sammen med Statens Naturoppsyn, Hamar hvor jeg har vært på rovviltseminar og pratet med folk som har sine meninger om hvor ulven kommer fra, Julussdalen i nærheten av Rena for å spore ulv sammen med en gjeng ulveinteresserte, Mangen-reviret (som ikke lenger heter det) både aleine og sammen med Statens Naturoppsyn, sauefjøs og seter i Oppdal med en vaskekte sauebonde, rovviltsikker saueinnhegning i Eidsvoll med enda en vaskekte sauebonde, Finnskogen med en skogeier og tidligere Stortingsrepresentant, kyllingfjøs i Våler i Solør som var omgjort til utstillingshall for ulveutstilling, Oslo med ulverettsak og Storting, Skogmuseet i Elverum på ulveutstilling, Langedrag med ulvebesøk, Jeløya for å prate med en ulveengasjert mann, innafor en golfbane i Hobøl med noen ulvevenner og flere steder til! Det er så mange inntrykk og minner. Noen steder har vært veldig kjente, noen har vært veldig eksotiske og noen har faktisk endret seg i løpet av reisen…

Jeg håper jeg vil klare å formidle inntrykket disse stedene har gjort på meg så du som ser på kanskje kan få ta litt del i det. Og så er jeg evig takknemlig til alle som har brukt av sin tid på meg og prosjektet. Under har jeg samlet noen bilder jeg har tatt i løpet av filmingen!

Alt godt!

Frode